Figgjo Autoservice AS er et bilverksted som har kunder fra store deler av Rogaland. Foruten lokalt fra Figgjo, så har vi også faste kunder fra Sandnes,  Gjesdal, Ålgård, Bjerkreim, Hå, Time, Klepp, Sola og Stavanger for å nevne noen steder.

Verkstedet drives og eies av Sem Rakovic, og har vært i drift siden 2002. Grunnlaget for dette har vært fantastiske kunder som har følgt oss gjennom alle disse årene. Figgjo Autoservice legger stor vekt på fornøyde kunder, og det er nok også grunnen til at verkstedet har faste kunder fra fjern og nær.

Figgjo Autoservice foretar garanti-godkjent service, EU-kontroll, diagnoser og reparasjoner av lette kjøretøy inntil 3500 kg.

Figgjo Autoservice er godkjent bilverksted. Vi er også godkjent som Kontrollorgan for EU-kontroll. Det er Statens vegvesen som er instans for disse godkjenningene.

Figgjo Autoservice - Godkjent av Statens vegvesen - Bilverksted 01

Vi sørger løpende for å være faglig oppdaterte gjennom kurs og opplæring. Vi følger utviklingen for at du skal være trygg og ha et enkelt bilhold sammen med Figgjo Autoservice.

Velkommen!

Verksted- og postadresse
Figgjo Autoservice AS
Figgenveien 34
4332 Figgjo

Godkjent av Statens vegvesen